сряда, 3 април 2013 г.

Актуални цени на продукти в наличност

Цената на пчелния мед и неговите производни е сравнително постоянна във времето, но все пак, отчитайки разнообразните икономически показатели, както и появата на нови продукти и нови опаковки, считам за редно да актуализирам от време на време списъка на продуктите ни и техните цени.
На първо място поставям класичеките букети от горска и полска растителност - предимно слънчоглед, тикви, люцерни и други, в изобилие цъфтящи растителни видове. Различаме няколко вида опаковки:
  1. Букет 0,750 кг. - 8 лева;
  2. Букет 0,900 кг. - 9 лева;
  3. Букет 0,440 кг. - 5 лева;
  4. Букет 0,290 кг - 3 лева
Към рубриката с букетите бих могъл да добавя и един нов продукт, специално създаден за нуждите на нашите партньори - сватбените агенции:

  • малки стъклени бурканчета мед (букет) с грамаж 0, 038 кг., които се предлагат на единична цена 0,80 лв. за брой. Предвидени са, разбира се, подходящи опаковки от 50, съответно 100 броя в кашон, като единичната цена при тях е вече 0,54 лв. за брой, или 54 лева за опаковка от 100 броя. Изключително подходящи са за сватбени тържества, кръщенета, рожденни дни, различни обреди и т.н.
От медовете следва да Ви представя и една класика в жанра - липов мед. Предлагаме го в опаковки от 0,750 кг. на цена 9 лева за брой. Тук мога да добавя и един букет с по-високо съдържание на липа в него - отново в разфасовка от 0,750 кг. на цена 8 лева за брой.


Медът от анасон и резине - предлага се в разфасовки от 0,750 кг. на цена 9 лева. Повече информация за този вид мед можете да намерите на facebook страницата ни - Натурални пчелни продукти, в сайта www.med-bg.com, както и в рекламните брошурки, които раздаваме на нашите щандове в цялата страна, ако вече сте си купували от нас.

Бих искал да завърша с малко информация за т.нар. Натурален пчелен мед ливаден букет & малини:
Този мед е добит в края на лятото, когато слънчогледите и другите основни източници на нектар са прецъфтели. Съставът му е сложен, защото в този период от годината, когато пчелите събират запаси от храна за зимата, те използват най-разнообразни източници – това са различни растения и храсти, треви, тръни и бодили – жълти, бели, лилави. Особеното на тази година, обаче, беше, че сушата не даде голям шанс за развитие и на тръните. Оцеляха само интензивно напояваните културни насаждения, голяма част от които малини. Ето защо в този мед преобладава нектарът от малини. Има разбира се и други съставки, но се получи уникален букет от аромати и вкусове, който е неповторим и прекрасен. Медът е много деликатесен, подходящ за дихателната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб. Харесва се много от децата. Остава течен по-дълго време. Истински шедьовър на природата.
Предлагаме го в разфасовки от 0,900 кг., а цената е 10 лева за брой. Към този момент няма налични бройки в складовете ни в Добрич и Варна. Единични бройки, при запитване, биха могли да се намерят в централния склад в гр. Пловдив, ул. Легия 2.

Очаквайте скоро актуална информация и за други пчелни продукти.

Самолечението е опасно за Вашето здраве! При заболяване използвайте описаните пчелни продукти след консултация с лекар и прецизиране на Вашата диагноза. Описаните пчелни продукти могат да се използват при липса на противопоказания, описани допълнително на етикета на всеки продукт. Те могат да се използват паралелно с други лекарства. За профилактика и укрепване на Вашето здраве можете да ги използвате самостоятелно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.