събота, 31 декември 2011 г.

Шампоани

Прополисовият шампоан се препоръчва за всякакъв тип коса и за ежедневна употреба. Искрено Ви го препоръчваме, защото сме се убедили в добрия ефект от употребата му. Причина за доброто действие е съставът на продукта. Той съдържа висококачествен прополис. В него няма оцветители, ароматизатори, консерванти. Прополисът, като естествена бактерицидна растителна субстанция, заздравява косата, като запълва пукнатините на космите и по този начин ги заздравява. Подсилващият ефект е допълнително усилен чрез антимикробните и противогъбчните въздействия на продукта.
Искрено Ви препоръчваме този продукт и го предлагаме на Вашето внимание единствено и само защото сме се убедили в неговия категоричен ефект при пърхот, лишеи на окосмената част на главата с различна генеза, чуплива и слаба коса, алопеция с локална генеза и др. Мек и недразнещ може да се използва при деца след 3 годишна възраст.
Катраненият шампоан се произвежда по оригинална формула, която спомага за намаляването на мастната секреция на кожата и като следствие премахва пърхота. Механизмът на въздействие е различен от този на прополисовия шампоан, поради което редуването на шампоаните от серията SN е силно препоръчително, за да бъде постигнат максимално силен положителен ефект.
Хининов шампоан подходящ за всеки тип коса. Хининът подхранва и стимулира растежа на косъма, придава блясък и здравина

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.