петък, 30 декември 2011 г.

Защо медовит?

Защото това е най-добрата комбинация от пчелни продукти, съчетаващ в себе си полезното действие на пчелния мед, пчелния прашец и пчелното млечице. Това е продукт, наша собствена марка, поставен напълно основателно в графата на т.нар. "медени специалитети". В оптимално съотношение са смесени пчелен мед, пчелен прашец и пчелно млечице.
Продуктът е доказал себе си през годините. Медът стабилизира и консервира пчелното млечице и пчелния прашец, като позволява съхраненито им да става при стайна температура. С характерен приятен меден вкус продуктът е особено подходяща форма за прилагане на пчелно млечице при деца, където директното даване на млечице под езика може да предизвика негативистична реакция. Влиянието му е положително върху апетита и растежа на децата, за подобряване на работата на имунната система, за подобряване на обмяната на веществата на всички органи и системи, подобрява хормоналния баланс, съня. При възрастни възстановява нервната система и намалява чувството на умора, астения, неврозност и психическо напрежение в следствие на подобрената трофика на нервната система. Пчелното млечице има доказан антиаритмичен ефект върху сърцето, както и антидиабетогенен ефект.
Пчелното млечице оказва положителен ефект при бременни за предпазване на плода от развитие на уродства на нервната система.
Ефектът на продукта е оптимален, ако по време на приемането му не се употребява алкохол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.